Rólunk - Über uns
Elérhetőségek:

Romonyai Óvoda 
7743 Romonya, Béke utca 40.
Tel.: +36/72-473-450; +36/30-277-9110
romonyaovi@gmail.com
étkezés lemondás: etkezes.romonyaovi@gmail.com


MunkatársainkRiesz Adrienn - óvodavezető

Élőné Kontha Eszter - óvodavezető helyettes
 
Keszthelyi Rózsa - pedagógiai asszisztens

Ábel Edit - dajka

Péterfia Nóra - német nemzetiségi óvodapedagógus

Kiss Márta - német nemzetiségi óvodapedagógus

Fábián Anita - dajka
Magyari Bettina - német nemzetiségi óvodapedagógus

Lovász Dóra - német nemzetiségi óvodapedagógus

Kovácsné Bánhidi Anita - dajkaBöbékné Lantos Piroska - dajkakonyhai kisegítő
 

Óvodánkról

Intézményünk három csoporttal (MargarétaTulipán és Gólyahír) működik, ahová SNI (sajátos nevelési igényű) gyermekek is járnak. A gyermekek fejlesztésre logopédiai szoba és tornaszoba is rendelkezésre áll, ahol számos fejlesztő (mozgás és értelem fejlesztő) eszközzel segítjük őket. A Zöld Óvodai és német nemzetiségi ünnepeket, hagyományokat, jeles napokat óvodai szinten megtartjuk. Óvodánk örökös Zöld Óvoda és Madárbarát kert címmel rendelkezik.

                                Logopédiai szoba                                                                            Tornaszoba
Iroda
Csoportjaink

Tulipán csoport


Csoportunk vegyes életkorú (két és fél éves kortól hét éves korig), kiemelt feladatunk a német nemzetiségi nevelés. Kulcsárné féle módszerrel mozgásfejlesztést végzünk, valamint a népi gyermekjátékok és az Így tedd rá! elemeit is beépítjük a csoport mindennapjaiba.
A gyerek fejlődését személyiségi lapján vezetjük, a német nyelvi fejlődésükről is fél évente töltjük a megfigyelési lapjukat. Öt éves kortól DIFER méréseket végzünk, évente kétszer.

Gólyahír csoport


Csoportunk vegyes életkorú (két és fél éves kortól hét éves korig), kiemelt feladatunk a természettudományos nevelés. Kulcsárné féle módszerrel intenzív mozgásfejlesztést végzünk, valamint a Veronika zeneprojekt és az Így tedd rá! elemeit is beépítjük a csoport mindennapjaiba.
A gyerek fejlődését személyiségi-megfigyelési lapján vezetjük fél évente. Öt éves kortól DIFER méréseket végzünk, évente kétszer.

Margaréta csoport


Csoportunk vegyes életkorú (két és fél éves kortól hét éves korig), kiemelt feladatunk a német nemzetiségi nevelés. Kulcsárné féle módszerrel mozgásfejlesztést végzünk, valamint az Így tedd rá! elemeit is beépítjük a csoport mindennapjaiba.
A gyerek fejlődését személyiségi lapján vezetjük, a német nyelvi fejlődésükről is fél évente töltjük a megfigyelési lapjukat. Öt éves kortól DIFER méréseket végzünk, évente kétszer.

Az intézmény specifikumai
- Kreatív vizuális műhely
- Bozsik foci
- iskola előkészítő foglakozás és felzárkóztatás, fejlesztés (munkánkat pszichológus, gyógypedagógus és logopédus segíti)
- "Zöld Óvoda" program, fenntartható fejlődés

Külön foglalkozások
- hittan
- kempo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése