2014. szeptember 4., csütörtök

Ebédbefizetés


Értesítem a kedves Szülőket, hogy a szeptemberi ebéd befizetés szeptember 10.-én szerdán és 11.-én csütörtökön lesz nyitvatartási időben. Más napokon nem áll módunkban az ebédbefizetést rendezni, így kérem, mindenki tartsa be a kijelölt időpontot!

Szeptemberi napok száma: 22 nap
Teljes térítés díja 360 Ft/nap
50%-os térítés 180 Ft/ nap (3 vagy több gyermekes családok, illetve tartósan beteg gyermek esetén a kedvezmény igénybe vételéhez a családi pótlék kifizető helyről szóló igazolás szükséges! Az 50%-os kedvezményt csak friss igazolás bemutatása ellenében áll módunk számolni,  vonatkozik ez a már ide járó gyermekekre is – a tanév kezdése miatt szükséges az új igazolás leadása !)

Ingyenes étkezés: térítés mentesen azok a gyermekek étkezhetnek, akiknek a területileg illetékes jegyzői hivatal kiállította a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosító igazolást, melynek maximális érvényességi ideje 1év. Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy a lejárati idő előtt kérvényezzék az új igazolás megindítását, beleszámolva a hivatali ügyintézés idejét is mivel a lejárt időpont után nem áll módunkban további kedvezményt biztosítani a gyermek számára. A szülőnek kötelessége figyelemmel kísérni ezen igazolás érvényességi idejét !
Azon a napon amikor a gyermek hiányzik az óvodai ellátásból, a Szülő köteles azt legkésőbb 8.00 óráig jelezni az óvoda számára. Étkezés lemondása csak a következő naptól lehetséges. Azoknak a szülőknek is akiknek a gyermeke ingyenesen étkezik szintúgy kötelessége bejelenteni gyermekének hiányzását, mert az Ő esetükben a napi térítési díjat az intézmény rendezi!
 
Köszönettel: Élőné Kontha Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése