2014. április 2., szerda

Áprilisi és májusi programokÉrtesítjük a Tisztelt Szülőket a  következő hónapok fontos eseményeiről, kérem mindenki alaposan nézze át értesítőnket! (köszönöm, Riesz Adrienn)
Április- májusi programok
  • Április 8.-kedd délelőtt Méhecske bábcsoport húsvéti előadása- ingyenes
  • Április 9,10. ebéd befizetés
  • Április 9. délután 13.00-kor szállítjuk egyes bútorainkat vissza az óvodába- ez a működésünket nem fogja zavarni, mégis aki tudna segíteni ezen a délutánon kérem jelezze, köszönöm!
  • Április 10-ig kérjük befizetni a Tettye kirándulás- Tufa barlang belépőjének árát ami gyermekenként 550 Ft
  • Április 14. hétfő- lehet hozni főtt tojásokat díszíteni (maximum 2-3 db/gyermek)
  • Április 15. kedd ágynemű hazaadás
  • Április 16. szerda óvodás húsvét (délelőtt) a gyermekeknek az áprilisi 300 Ft-ok (papírtörlő árából)
szeretnénk megvenni a húsvéti meglepetést, ezért kérem az ebéd befizetés időpontjáig mindenki rendezze az áprilisi befizetést (aki még nem rendezte).
·         Április 16.-án szerdán az óvoda ebéd után bezár, mivel a költözéshez fuvart szerda délután 13.00-tól tudnak nekünk biztosítani. A gyermekek szállítását 12.15-től (ebéd után)fogjuk megoldani, kérem mindenki érdeklődjön a Béla bácsinál, hogy az adott településre mikor fog indulni a járat. Akinek a déli szállítással problémája van kérem személyesen keressen meg ez ügyében (délután már nem lesz iskolabusz járat).
·         Április 16. szerda délután 13.00-tól óvodai bútorok szállítása- költöztetés(sajnos csak erre az időpontra tudtak nekünk fuvart biztosítani, így délután az óvoda zárva tart, aki tud a költöztetésben nekünk segíteni kérem jelezze, köszönöm!
·         Április 17,18,22(csütörtök, péntek, kedd) az ÓVODA ZÁRVA TART A TAVASZI SZÜNETBEN ezekben a napokban fogjuk megoldani az óvoda nagytakarítását és a csoportok berendezését.
·         ÁPRILIS 23. SZERDA – NYIT AZ ÓVODA A SAJÁT HELYÉN !
·         Április 24. csütörtök Tettye- kirándulás- Tufa barlang megtekintése Föld napja alkalmából (550 Ft/gyermek- befizetés április 10-ig- aki nem jön és befizette, annak visszaadjuk a kirándulás árát). A kirándulásra reggeli után megyünk és ebédre visszaérkezünk- ne hozzon senki elemózsiát (innivalót biztosítunk napközben).
·         Április 28., 29. óvodai beíratás
·         Május 2.- péntek munkaszüneti nap
·         Május 6. kedd- 16.30-kor tulipán csoportnak anyák napja, 17.00-kor margaréta csoportnak anyák napja. Ezen a délutánon tudják megtekinteni a szülők és hozzátartozók az új óvodánkat !
·         Május 8.,9. ebéd befizetés
·         Május 10.-szombat  munkanap- összevont csoporttal fogunk működni, így kérem április 30.-ig jelezze aki kívánja hozni gyermekét ezen a napon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése